Angelo

Bart

Corné

Danique

Denise

Dennis

Jazz

Jorg

Kaylee

Lauren

Marcel

Michael

Mike

Olivier

Stéphane

Sylvia

Tim

Hi ik ben Angelo Philippi, woonachtig in de mooie bollenstreek en werkzaam sinds 2014 bij Barracuda. In deze jaren heb ik mooie projecten mogen opzetten. Van festival activaties tot sampling en van product introducties tot aan 360-graden activaties. Gedurende deze tijd ben ik met veel plezier en ervaring doorgegroeid naar accountmanager. Op dit moment verantwoordelijk als eerste contactpersoon voor verschillende klanten en de projecten welke daaruit voortvloeien van begin tot eind, samen met onze enthousiaste operations managers.

Wat ik ook doe, ik doe het voor de volle 100%

Hi, ik ben Bart Wientjens en werk inmiddels 5,5 jaar met veel plezier bij Barracuda. Gedurende deze tijd heb ik mooie nieuwe klanten aan ons bureau kunnen binden. Voor hen en onze bestaande klanten mag ik de strategie voor hun merkactivatie bedenken. Als Business Director ben ik eindverantwoordelijk voor de (new) business strategie van ons bureau. Daarnaast als strategy- and concept specialist ontwikkel ik de strategie en concepten van de activatiecampagnes van ons bureau, samen met ons creatieve team.

Opgeven is voor mij geen optie – in alles

Hi all, Leuk om mijzelf op deze manier voor te mogen stellen 😊 Voor iedereen die mij nog niet kent, ik ben Corné. Woonachtig in het prachtige groene hart van Nederland en werk sinds 2014 bij Barracuda. Ooit begonnen als stagiair, nu ben ik accountmanager. In de afgelopen 6 jaar heb ik samen met het team bij Barracuda de mooiste projecten op mogen zetten voor mooie merken.

Doubt kills more dreams than failure ever will

Mijn naam is Danique. Vele van jullie zullen mij misschien herkennen vanuit het werkveld. Ik ben in 2017 begonnen als promotiemedewerker. Dit werk heb ik twee jaar lang met veel plezier mogen doen. Afgelopen jaar heb ik ook mijn afstudeerstage bij Barracuda mogen uitvoeren. Na mijn stage mocht ik gelukkig blijven en mag ik mezelf nu Junior Operations Manager noemen. Ik hou me voornamelijk bezig met de planning van verschillende projecten en het beheren van de social media kanalen. Ik ben erg dankbaar door de kansen die ik bij dit bedrijf heb gekregen en werk elke dag nog met veel plezier.

Don’t wait for opportunity, create it

Aloha! Mijn naam is Denise en woon in Amsterdam, maar oorspronkelijk kom ik uit het mooie Brabant, Den Bosch. In het begin van mijn studententijd was ik werkzaam als promotiemedewerker bij Barracuda. Na mijn studie, Communicatiemanagement, ben ik vol enthousiasme teruggekeerd naar Barracuda, maar dan als Junior Operations Manager. Binnen deze rol kan ik mijn creativiteit en organisatievermogen toepassen. En dat ook nog eens binnen een enthousiast, hardwerkend en gezellig team! En ohja, mijn lievelingseten is een pittige curry uit de Thaise keuken.

Als het plan niet werkt, verander het plan, niet het doel

Hoi! Ik ben Dennis, het nieuwste lid van de afdeling logistiek. Samen met het team zorgen we ervoor dat het gehele logistieke traject per project soepel verloopt. Buiten werk kun je mij vinden tussen het hete houtskool en de warme rook van mijn barbecue, lekker in de zon een stuk vlees of groente bereiden. Verder geniet ik ervan om een lekker stuk te lopen met de hond in de natuur.

When life trows bricks at you, catch them and build a house

Hoi Allemaal, Ik ben Jazz. Ik werk al vanaf het begin bij Barracuda in het magazijn. Als we niet aanwezig zijn in het magazijn zal je ons vinden op verschillende festivals voor de op- en afbouw. Elke dag valt er genoeg te beleven. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het soft- en honkbalveld. Kom gerust een keer langs;). Verder ben ik altijd in voor een gezellige spelletjesavond met vrienden!

Play the moments

In 2018 begonnen bij Barracuda als Projectmanager. Hier voornamelijk bezig geweest rondom de activaties van de Unilever ijsmerken, het appelmerk Junami en biergigant AB In Bev. Vervolgens 5 maanden eruit gestapt voor een rondreis door Zuid-Amerika en sinds eind januari ben ik weer terug op mijn plek. Wat ik aan mijn werk tof vind, is om in samenwerking met het mooie merkportfolio van Barracuda onderscheidende activaties neer te zetten en hierbij een ‘smile’ op het gezicht van zowel de consument als de klant te creëren.

Pura Vida

Hi There, Even voorstellen, ik ben Kaylee en werk sinds begin 2018 bij Barracuda. In die tijd heb ik samen met mijn collega’s, onze promotors en klanten toffe activaties neer kunnen zetten als people coördinator en nu als operations manager. Als operations manager ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten van A-Z en dit doe ik met veel plezier.

Don’t stop till the job is done

Hi All, Voor diegene die mij nog niet kennen, mijn naam is Lauren en ik woon in het prachtige hart van de bollenstreek, Lisse. In 2014 ben ik begonnen bij Barracuda als promotiemedewerker. Uiteindelijk ook mijn afstudeerstage Facilitair Event Management hier afgerond en daarna blijven plakken;) Inmiddels alweer 3 jaar verder ben ik Operations Manager en ben ik verantwoordelijk voor de uitvoer van verschillende toffe projecten. Daarnaast hou ik mij bezig met onze social kanalen en om alles zo goed mogelijk te regelen voor onze promotiemedewerkers. Kennen wij elkaar nog niet? Kom dan gerust eens langs om bij te kletsen😊.

Dream big, plan well, work hard and always smile

De trotse vader van de TWINS! Ze hebben de moed en wilskracht gehad om in 2014 Barracuda te beginnen. Sinds 2016 ben ik chef van de Belgische tak. Ik help ze ook om de administratie te coördineren en indien nodig help ik ook bij de (vooral Franstalige) acties in België. Bij Barracuda hebben wij een KAIZEN RAAD (stuur me gerust een bericht voor meer informatie en ik leg je graag uit wat dit inhoudt). Deze raad mag ik voorzitten, maar ik heb hier vooral een coachende rol. Coachen is gedurende mijn hele carrière een speerpunt van mijn beleid geweest. Het is voor mij heel leuk om mijn ervaring te delen met dit team van jongen (en minder jonge) mensen. Voor de rest laat ik mijn twins hun zaak leiden op hun (heel goede) manier. Wat dat betreft ben ik een beetje chauvinistisch.

Teamwork makes the dream work!

Hi Michael hier! Een van de ‘oorspronkelijk bewoners van Barracuda’! Trotst op de activaties die we samen met onze collega’s en klanten hebben neergezet. Tegenwoordig werkzaam als Senior Accountmanager en Quality manager wat eigenlijk betekent dat ik zowel collega’s als klanten help namens Barracuda!

Vanaf dag één all-in met Barracuda!

He Barracuda's, ik ben Mike Grimbergen en ben sinds 2017 werkzaam bij Barracuda. Team logistiek is de laatste in de keten, maar zeker geen onbelangrijke. Ik zorg voor de operationele kant van de acties: het klaar zetten van de spullen voor de acties, het onderhouden van de spullen en de op- en afbouw op locaties. Ook het onderhoud in en om het pand vallen onder mijn verantwoordelijkheid. Gelukkig doe ik dat in een top team.

Vele handen maken licht werk

Olivier, heerlijk wonend tussen de tulpen in Noord-Holland. Voor een Belg best speciaal, ware het niet dat ik in Hoorn ben geboren. In 2014 samen met Stef Barracuda opgestart na enkele jaren ervaring bij Microsoft en aan bureau kant. Een kans die we gewoon niet konden laten schieten. En waarbij we meteen voor Lipton Ice Tea aan de slag gingen. Een partner waar we nog steeds veel mee samenwerken. Nu zijn we enkele jaren verder en hebben we een superjong, dynamisch en creatief activatiebureau. We werken dan ook voor hele inspiratievolle merken. Binnen Barracuda mag ik alle projecten mee opvolgen met het account en operations team. Zo kunnen we onze partners de beste service geven vanuit onze circulaire propositie! Kortom, de beste baan ter wereld!

The only easy day was yesterday

Hoi, mijn naam is Stéphane. Franstalig van oorsprong, maar regelmatig verhuisd dus best een beetje Europeaans. In 2014 ben ik samen met mijn tweelingbroer Olivier Barracuda gestart, inmiddels met veel gave klanten en de beste/leukste/coolste collega’s. Onze Barracuda-cultuur is echt goud waard. Mijn rol binnen Barracuda is het algemeen management - dat betekent dat ik de grote lijnen uitzet. Uiteraard voor Barracuda zelf, maar net zo goed (en net zo graag) voor onze klanten en dan vooral op het operationele vlak. Door flexibel te zijn kunnen we bij Barracuda namelijk altijd goed en snel onze klanten helpen. Dat daarvoor ook de beste mensen nodig zijn, weten wij heel goed: bij ons zit iedereen op de juiste plek, zodat ieders talent er het beste uitkomt. Iedereen blij, ik blij!

Assumption is the mother of all fuck ups

Hi Barracuda’s, even voorstellen, ik ben Sylvia van Hees en maak sinds 2017 deel uit van deze leuke club. Ik doe de financiële administratie voor de verschillende entiteiten van dit bedrijf, ook hou ik me bezig met verschillende office taken. Laten we hopen dat we deze vreemde periode snel achter ons kunnen laten zodat we ons weer bezig kunnen houden met de leuke projecten en de acties die daarbij horen. Voor iedereen, Stay Safe.

Kwetsbaarheid begint met moed, moed om er te zijn en jezelf te laten zien

Hi! Ik ben Tim Jehee, een van de Accountmanagers van Barracuda en ik kom uit de mooiste stad van Nederland, Den Haag. Na meer dan tien jaar een commerciële rol in het Credit Management bekleed te hebben en een kleine drie jaar gewerkt te hebben voor een van de grootste sportmerken ter wereld, was ik toe aan een nieuwe omgeving en een nieuwe uitdaging. Sinds augustus 2019 maak ik dus onderdeel uit van het account team en van daaruit onderhoud ik de contacten met een van de grotere klanten van Barracuda. Daarnaast bewaak ik, samen met Lauren, de kwaliteit van de uitvoer in de specifieke projecten. Dat is dan ook de reden dat je ons vaak samen tegenkomt in de verkoop- en producttrainingen die wij voor deze klant geven. Mocht je trek hebben in een bak koffie en verder willen praten, geef dan even een gil als je in de buurt bent!

The harder you work for something, the greater you’ll feel when you achieve it